De 21 dagen challenge

✅ je traint 6 keer in 3 weken

✅ je traint 1:1 met mij als Personal Trainer

✅ Voor slechts 97 euro

Fit together personal training

Personal training,
iets voor jou?

Je speelt al langer met het idee om een Personal Trainer te benaderen. Zoals het nu gaat kan het eigenlijk niet veel langer.

Misschien vind je het ook wel spannend. Hoe vind je nu de juiste Personal Trainer? Eentje die bij jou en bij je doelen past. Vaak kun je het ook niet even proberen zonder aan een heel traject vast te zitten. 

Daarom heb ik voor jou de 21 dagen challenge ontwikkeld.

De komende 3 weken ga jij 2 keer per week een half uur met mij aan de slag. Zo kan jij ervaren of Personal Training iets voor je is en of je door mij getraind wilt worden. It ain’t for ‘pussy’s’ 😉 Ik vraag namelijk volle commitment van je.

 

Je hebt nu twee keuzes:

  1. Je gaat all-in en commit je aan de 21 dagen challenge.
  2. Je verwerpt het aanbod op de meest laagdrempelig toegang tot Personal Training die je ooit zal vinden. Struggelt lekker in je eentje verder en blijft balen van je vetrollen en je gehijg bovenaan de trap.

Wil jij?

👇

Eindelijk eens ervaren of Personal Training iets voor jou is?

👇

Verantwoord en onder goede begeleiding sporten?

👇

Je uitgedaagd en enthousiast voelen bij iedere training zonder ergens aan vast te zitten?

Ben jij de juiste match?

Dit is niet voor je, als:

❌ je op zoek bent naar quick fixes

❌ je in 3 weken tijd verwacht een hulk te zijn

❌ je in 3 weken tijd verwacht 10 kilo af te vallen

❌ je de ruggengraat van een slak hebt

Dit is wel voor je, als:

✅ je wilt beginnen met sporten, maar niet weet hoe

✅ je wilt ervaren wat Personal Training inhoud

✅ je liever niet gaat staan klooien in een sportschool waar iedereen naar je kijkt

Michael Bonnema
Michael Bonnema
21 Juni 2023
Na een zware periode heb ik de keuze gemaakt te gaan sporten, maar ik wilde niet zomaar een sportschool abonnement afsluiten en uiteindelijk niet meer gaan. Ik was opzoek naar een sportschool waar je gemotiveerd wordt het beste uit jezelf te halen. Waar een combinatie van PT en PGT mogelijk was, uiteindelijk kwam ik bij Remko terecht. Hij heeft mij geholpen er weer boven opu te komen. Het trainen in groepsverband geeft voor mij een stok achter de deur om te gaan, zeker ook omdat je je sport momenten moet inplannen. Tijdens PGT wordt je ook goed begeleid, let op je houden en ja 5x 8 herhalingen niet halverwege stoppen omdat het te zwaar is. Na een half jaar sporten hup 5 km roeien 1,5 min planken, 1,5 wal sit en 100 box step ups 95 deadliften, bootcampen, strong viking runs en het gewoon allemaal doen. Enorm bedankt remko, je verdient de prijs PTer van het jaar. Ik blijf met enorm veel plezier sporten en dat zal ik komend jaar ook zeker blijven doen.
Elise Tissing
Elise Tissing
30 Mei 2023
Wat een fijne sportschool! Kleinschalig, goede begeleiding en gezellig. Remko helpt mij om mijn grenzen te verleggen en mij te enthousiasmeren. Ik kan zelfs zeggen dat ik door de bootcamps plezier in het hardlopen heb gekregen. De obstacle run waar we met een hele groep zijn geweest, was een mooi doel om naar toe te trainen. De volgende run staat al op de planning. Al met al geen spijt dat ik een jaar geleden bij deze sportschool ben begonnen.
Denise Esser
Denise Esser
20 Mei 2023
Fit Together biedt een mooi pakket waarin je kunt kiezen voor persoonlijke training, kleine groepen of Bootcamp. Inmiddels heb ik van alles geprobeerd en dat is te danken aan het coachingstalent van Remko. Hij heeft mij over drempels geholpen, uitgedaagd en steeds een passend programma geboden. Dat ik niet op een vaste dag of tijd kan sporten is nooit een probleem geweest, zowel in Personal training als bij de groepstraining, top! Ander half jaar geleden starte ik met een slechte conditie en de gedachte dat sporten niet voor mij was weg gelegd. Dankzij Remko durf ik nu te zeggen dat ik kan sporten en sta ik een stuk fitter in het leven!
Vicky Gressie
Vicky Gressie
20 April 2023
Twijfel je of je dit moet proberen? Ik zeg: gewoon doen! Ik heb de 25 minuten Personal Training mogen proberen voor een maand (pilot) en ik sta verbaasd over wat het doet voor je lijf, kracht en hoofd! Remko weet waar hij het over heeft, is heel erg enthousiast en weet je op een positieve manier te motiveren. Het is ook nog eens heel gezellig :). Ten out of ten!
Miranda Verweij
Miranda Verweij
14 April 2023
Personal Training Krachttraining kan ik je zeker aanraden vanuit Fit Together voor de mentale gezondheid. Gezien de huidige werkdruk in de zorg, waar ik zelf in werkzaam ben. Dit zodat je gedachtes even uit staan en je echt kunt ontspannen door fysiek bezig te zijn onder leiding. Leiding op een stimulerende manier waar rekening wordt gehouden met je draagkracht.
Jolanda Salman
Jolanda Salman
29 Maart 2023
Ik sport sinds 1,5 jaar bij Fit Together en doe dit met heel veel plezier! Ik was op zoek naar een personal trainer en zo kwam ik bij Remko terecht. Vanuit 1x per week PT train ik inmiddels 2 tot 3 keer per week door nog een personal groepstraining te doen en daarnaast regelmatig aan een bootcamp- of een andere extra training die wordt aangeboden deel te nemen. Grote pluspunten zijn voor mij de kleinschaligheid, de persoonlijke benadering, de flexibiliteit in bijv. vakanties en de gezelligheid doordat je elkaar kent. Daarnaast ben ik aangestoken met het obstakel-run-enthousiasme en haal veel voldoening uit het samen voorbereiden op en meedoen aan obstakel runs. Ik kan zeggen dat ik nu 1,5 jaar verder een stuk fitter en sterker ben en een heel fijn samen gevoel ervaar: Fit Together doet zijn naam eer aan!
Bart Mens
Bart Mens
20 Juli 2022
Zeer fijne plek om te sporten met een goede instructeur
Bart Cornelisse
Bart Cornelisse
23 Maart 2021
Goede begeleiding en leuke oefeningen!
Monique Beugelsdijk
Monique Beugelsdijk
4 Juni 2020
Elke les is anders en elke les daag ik mezelf opnieuw uit; sporten bij Fit Together is zo onwijs leuk en uitdagend! Remko is een enthousiast trainer en daagt de groep keer op keer uit en heeft een flinke dosis energie. Voor mij is het sporten echt een hele fijne uitlaatklep. Hardlopen, interval en oefeningen doe ik met veel plezier!

Veelgestelde vragen

Moet ik een abonnement hebben bij Fit Together om mee te doen?

Nee, dat hoeft niet. Je kan deelnemen aan de 21 dagen challenge als je nog nooit bij Fit Together gesport hebt. Het is juist een fijne manier om kennis te maken met Personal Training.

Sport je wel al bij Fit Together? Maar zou je toch nog een keer Personal Training willen proberen? Dan kan dat ook.

Wat kan ik na de 21 dagen challenge doen?

Je kunt met de opgedane motivatie en kennis zelf verder. Of je kan aan de slag met mij als Personal Trainer of een mogelijk andere passende vorm van training bij Fit Together. Twijfel je of heb je hulp nodig, laat het me weten.

Wat als ik niet meer mee kan doen?

Misschien kun je het op een later moment weer proberen of vinden we samen een andere oplossing.

Mijn conditie is niet zo goed, kan ik dan wel meedoen?

Dan juist! Als je conditie niet zo goed is of je hebt misschien wel nog nooit gesport. Ik begeleid je op je eigen niveau. De enige verwachtingen die je hebt zijn van jezelf. Alles wat ik van jou vraag is commitment, motivatie en enthousiasme.

Hoe kan ik betalen?

Zodra je bent aangemeld krijg je toegang tot mijn agenda-app. Je kunt hier een eigen profiel aanmaken en je ontvangt dan via deze app de factuur met een iDeal-link om de overschrijving te voldoen.

Wanneer starten we?

Na je aanmelding bespreken we samen de meest geschikte startdatum en plannen we je trainingen direct in.