fbpx Menu

Bedrijfstraining

Training op maat

Speciaal voor bedrijven en ondernemingen hebben we bedrijfstraining op maat ontwikkeld.

Bij deze vorm train je met maximaal 12 personen in een groep. Met deze kleinschalige aanpak is persoonlijke begeleiding mogelijk en het trainen in een groep werkt extra motiverend. De trainingen zijn speciaal voor kleine groepjes en voornamelijk gericht op functioneel training en het verbeteren van uithoudingsvermogen. Ideaal voor de ondernemer die de gezondheid van de medewerker hoog in het vaandel heeft.

Bedrijfstraining zorgt voor fitte, actieve en energieke medewerkers, stimuleert de saamhorigheid en heeft een positief effect op het teamgevoel.

Bedrijfsfitness
Voor bedrijven/ondernemers die hun medewerkers graag fit en vitaal willen houden bieden we diverse mogelijkheden om sportief bezig te zijn. Bootcampen op een eigen parkeerterrein, small group trainingen of juist ondersteuning bij de voorbereiding op een obstakel run?

Alles is bespreekbaar en uiteraard volledig gericht op de behoefte en wensen van jouw bedrijf.

Neem gerust contact me ons op en maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden voor jouw bedrijf/onderneming te bespreken.

Neem vrijblijvend contact op!

Trainingen bij Fit Together worden volledig op maat gemaakt. Daarnaast is er een ruim aanbod aan groepstrainingen. Heb je een vraag of opmerking? Stuur vrijblijvend een mailtje op info@fittogetherpt.nl of ga naar contact.

Ga naar contact

Partners

Ticket Team

Ticket Team en Fit Together: Samen zorgen voor de vitaalste medewerkers van de Bollenstreek

Het Sassenheimse bedrijf Ticket Team heeft vitaliteit van de medewerkers hoog in het vaandel staan en heeft daarom de samenwerking gestart met Fit Together. “Remko verzorgt sinds oktober 2018 bij ons een wekelijkse bootcamp om onze medewerkers te voorzien van een gezonde dosis beweging, iets wat met een groot enthousiasme is ontvangen binnen ons team. Bootcampen zonder doel is ook maar saai, en ambitieus als we zijn hebben we daarom onszelf de ‘challenge’ opgelegd om met een mooie afvaardiging deel te nemen aan de Fit Together 4 Kika Mudrun!” Aldus een enthousiaste Bart Cornelisse.

Ticket Team, leverancier van totaaloplossingen op het gebied van toegangscontrole, ticketverkoop en kassasystemen bestaat inmiddels al weer 20 jaar en is een grote speler in o.a. de betaald voetbal, museum,- en evenementensector. Benieuwd naar de producten en diensten van Ticket Team of ben jij op zoek naar een leuke baan binnen het vitaalste team van de Bollenstreek? Kijk snel op TicketTeam.nl