Bootcamp

Intensieve training in de buitenlucht
Laten we even kennismaken

Bootcamp, iets voor jou?

In de afgelopen jaren heb ik ervaren dat sporters die naast bootcamp ook Personal Group Training of Personal Training volgden sneller resultaat boekten dan degene die alleen de bootcamps deden.

De bootcamp(s) zijn dan ook gratis en exclusief voor leden van Fit Together.

Bootcamp, actief in de buitenlucht!

Bootcamp is een intensieve training waar je in groepsverband in de buitenlucht zowel kracht als uithoudingsvermogen traint. Hierbij staat plezier en samenwerken centraal. Het bestaat uit o.a. hardlopen, intervaltraining en oefeningen waarbij je gebruik maakt van materiaal die je onderweg tegen komt. Stoepranden, muurtjes, hekjes, heuveltjes, grasvelden, bankjes enzovoort…

Voordelen bootcamp

Bootcamp maakt je fysiek en mentaal sterker en zorgt voor een flinke dosis energie. De bootcamps van Fit Together vergen een bepaalde basisconditie. We leggen bijvoorbeeld regelmatig stukken van 500 meter of meer rennend af. Tevens is het een ideale aanvulling op andere sporten of als voorbereiding op bijvoorbeeld een obstacle run of hardloop wedstrijd.

Bootcamp Klinkenbergerplas

In de afgelopen jaren heb ik ervaren dat sporters die naast bootcamp ook Personal Group Training volgden sneller resultaat boekten dan degene die alleen de bootcamps deden. Vandaar dat de bootcamps ook alleen worden gegeven in combinatie met Personal Group Training.

Voordelen van bootcamp op een rijtje

Verbetering van je algehele conditie

  • Verhoging van je spierkracht
  • Veel calorieverbranding
  • Effectieve manier om slanker te worden én te blijven
  • Ideale ondersteuning bij het afvallen
  • Aanmaak endorfine en dopamine (gelukshormonen) die je een goed gevoel geven
  • Motiverend door het trainen in een groep

Momenteel word er wekelijks 1 training gegeven.

Maandag 20.30u, (Strength & Run training)