fbpx Menu

Bootcamp, actief in de buitenlucht

Bootcamp bij Fit Together

Bootcamp is een intensieve training waar je in groepsverband in de buitenlucht zowel kracht als uithoudingsvermogen traint. Hierbij staat plezier en samenwerken centraal. Het bestaat uit o.a. hardlopen, intervaltraining en oefeningen waarbij je gebruik maakt van materiaal die je onderweg tegen komt. Stoepranden, muurtjes, hekjes, heuveltjes, grasvelden, bankjes enzovoort…

Voordelen bootcamp

Bootcamp maakt je fysiek en mentaal sterker en zorgt voor een flinke dosis energie. De bootcamps van Fit Together vergen een bepaalde basisconditie. We leggen bijvoorbeeld regelmatig stukken van 500 meter of meer rennend af. Tevens is het een ideale aanvulling op andere sporten of als voorbereiding op bijvoorbeeld een obstacle run of hardloop wedstrijd.

Probeer een maand lang bootcamp en small group training
Bootcamp proberen?

Voordelen van bootcamp op een rijtje

  • Verbetering van je algehele conditie
  • Verhoging van je spierkracht
  • Veel calorieverbranding
  • Effectieve manier om slanker te worden én te blijven
  • Ideale ondersteuning bij het afvallen
  • Aanmaak endorfine en dopamine (gelukshormonen) die je een goed gevoel geven
  • Motiverend door het trainen in een groep

 

Obstacle Run’s
Obstacle Runs zijn hardloopevenementen met spectaculaire obstakels en uitdagende hindernissen. Een aantal evenementen zoals Mud Masters of Strong Viking zullen misschien wel bekend in de oren klinken.
Fit Together zal regelmatig als team meedoen aan dit soort evenementen en ook jij kunt hier aan deelnemen.

Het hele jaar door plannen we diverse runs met wisselende afstanden zodat er voor jou ook een geschikte uitdaging tussen zit.

Strong Viking

Tevens zijn we Official Partner Club van Strong Viking. Daarnaast staan de obstacle trainingen onder begeleiding van een gecertificeerde Strong Viking Instructor. Dit garandeert jou dus dat de training optimale voorbereidingen zijn op een obstacle run.

Bootcamp trainingen

Momenteel worden er wekelijks 2 trainingen gegeven.

Een light & medium training op maandag 20:30

Een medium & hard training op donderdag 20:30