fbpx Menu

Bootcamp

Bootcamp is een actieve sportles waar je in groepsverband in de buitenlucht zowel kracht als uithoudingsvermogen traint. Hierbij staat plezier en samenwerken centraal. Het bestaat uit o.a. hardlopen, intervaltraining en oefeningen waarbij je gebruik maakt van materiaal die je onderweg tegen komt. Stoepranden, muurtjes, hekjes, heuveltjes, grasvelden, bankjes en zelfs je medesporters.

Voordelen Bootcamp
Bootcamp maakt je fysiek en mentaal sterker en zorgt voor een flinke dosis energie. Het is geschikt voor ieder niveau en voor alle leeftijden. Tevens is het een ideale aanvulling op andere sporten of als voorbereiding op bijvoorbeeld een obstacle run of hardloop wedstrijd.

Probeer een maand voor 9,95

Voordelen op een rijtje:

  • Verbetering van je algehele conditie
  • Verhoging van je spierkracht
  • Veel calorieverbranding
  • Effectieve manier om slanker te worden én te blijven
  • Ideale ondersteuning bij het afvallen
  • Aanmaak endorfine en dopamine (gelukshormonen) die je een goed gevoel geven
  • Motiverend door het trainen in een groep

Obstacle Run’s
Obstacle Runs zijn hardloopevenementen met spectaculaire obstakels en uitdagende hindernissen. Een aantal evenementen zoals Mud Masters of Strong Viking zullen misschien wel bekend in de oren klinken.
Fit Together zal regelmatig als team meedoen aan dit soort evenementen en ook jij kunt hier aan deelnemen.

Het hele jaar door plannen we diverse runs met wisselende afstanden zodat er voor jou ook een geschikte uitdaging tussen zit.

Strong Viking

Tevens zijn we Official Partner Club van Strong Viking. Daarnaast staan de obstacle trainingen onder begeleiding van een gecertificeerde Strong Viking Instructor. Dit garandeert jou dus dat de training optimale voorbereidingen zijn op een obstacle run.

Bootcamp trainingen

Dag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag  Zaterdag
Locatie Park Rusthoff Park Rusthoff  Park Rusthoff Park Rusthoff Uitkijkpunt Sassenheim
Ochtend  09:00 – 10:00**
Avond 20:05 – 21:05 19:00 – 20:00

20:05 –21:05*

*: Obstacle Run Conditie Training (bij voldoende animo)

**: Indien er obstacle runs zijn komt deze te vervallen

Neem vrijblijvend contact op!

Trainingen bij Fit Together worden volledig op maat gemaakt. Daarnaast is er een ruim aanbod aan groepstrainingen. Heb je een vraag of opmerking? Stuur vrijblijvend een mail naar info@fittogetherpt.nl of ga naar contact.

Ga naar contact