fbpx

Welke runs en andere sportieve evenementen doen we?

Aan welke runs en evenementen doen we als Fit Together allemaal mee en wat kun je verwachten?

Ice Survived Obstacle Run

6 januari 2018

Waar: Flevonice Biddinghuizen

Afstand: 9 km

Omschrijving: De eerste obstacle run van 2018 en tevens meteen de koudste. Voor Bart zijn allereerste run en die heeft ondanks de kou een verslaving erbij. Prima run waarbij vooral het koude water het zwaarste element was/ De obstakels zelf waren niet heel erg lastig dus over het algemeen een prima instaprun. Voor iedereen die zich voorbereidt door middel van bootcampen is dit een prima run.  Alleen die kou…. 😉

Strong Viking Run: Mud Edition

7 april 2018

Waar: Berendonck bij Wijchen/Nijmegen

Afstand 19km (Beast)

Omschrijving: De eerste Strong Viking van het jaar. De “modder” editie is de eerste in de Strong Viking reeks bestaande uit de “Mud”, “Water”, “Hills” en “Brother”. Daarnaast ken SV ook de Iron Viking (42km), de Family Edition (3 of 5km) en de ‘Ultra Viking (60km). De reguliere runs kennen de afstanden 7 km (Lightning), 13 km (Warrior) of 19 km (Beast).

Fit Together Mud Masters voor KiKa

Fit Together Mud Masters 4 Kika

21 april 2018

Waar: Floriadeterrein Vijfhuizen (Haarlemmermeer)

Omschrijving:

Mud Masters, misschien wel de bekendste organisator van obstacle runs in Nederland. Met edities in o.a. Haarlemmermeer en Biddinghuizen kent deze run een enorme schare aan fans. En terecht, elke editie starten er weer duizenden modderliefhebbers op 1 van de afstanden (6, 12, 18 of 42). Elke editie kent ook z’n eigen finish-shirt en dat maakt dit toch wel een run om steeds andere herinneringen aan te houden.

Qua obstakels kent Mud Masters elk jaar wel een vernieuwing waar je soms even 2 (of 3 of 4 of 5) keer diep moet ademhalen alvorens eraan te beginnen. Dat zorgt er overigens wel voor dat je elke editie weer een andere ervaring hebt. Van start tot finish, deze run ademt gewoon sfeer.

Mud Masters Haarlemmermeer is voor Fit Together hét evenement van het jaar. Niet zozeer vanwege de afstanden of de lokatie maar vanwege het feit dat we deze run doen voor Kika. Door middel van sponsoring door particulieren en bedrijven willen we zoveel mogelijk geld binnenhalen om deze vreselijke ziekte de wereld uit te helpen.