fbpx

Over mij

Personal Trainer

Remko Molenkamp

Mijn naam is Remko Molenkamp, gediplomeerd Personal Trainer, Kettlebelltrainer en Bootcampinstructeur. In 2012 stapte ik met overgewicht, zonder conditie en een onregelmatig leefpatroon de sportschool binnen. Drie jaar zonder zichtbare resultaten besloot ik ook buiten te gaan trainen.

Hardlopen gecombineerd met diverse krachtoefeningen leverden me uiteindelijk meer resultaat dan voorheen. Mijn voorliefde voor buiten sporten was geboren. Binnen 4 weken begon ik resultaten te zien en dat motiveerde me om door te gaan. Na 12 weken gingen andere mensen het ook zien. Sporten werd een vast onderdeel van mijn leven en is dat ook gebleven.

Nu, op ideaal gewicht, beter uithoudingsvermogen en een veel rustiger leef en eetpatroon voel ik me fitter dan ooit. Buiten trainen motiveerde mij enorm en ik besloot daarom om van mijn hobby mijn werk te maken. Nu als gediplomeerd en ervaren personal trainer en bootcampinstructeur wil ik graag met mensen aan hun eigen doelen werken. Buiten sporten kan in alle seizoenen en draagt bij aan een betere weerstand en mentale kracht. Outdoor training geeft een extra dimensie aan het sporten en is een uitstekende aanvulling op andere sportieve activiteiten!

Inmiddels heb ik een 2e passie ontdekt: OCR, oftewel Obstacle Course Running. Mud Masters en Strong Viking, je hebt er ongetwijfeld wel eens iets van gehoord. Op een parcours dat z’n oorsprong kent in marinestormbanen leg je een bepaalde afstand af door veelal onverhard natuurgebied. Onderweg kom je dan diverse hindernissen tegen die je fysiek en/of mentaal uitdagen. Na de eerste in Haarlemmermeer (maart 2016) staat voor mij de teller inmiddels op ruim 20 runs en dat gaan er zeker nog meer worden. En het mooiste is dat er steeds meer sporters van Fit Together meegaan en deze tak van sport leren kennen.

Wil jij ook je doelen behalen, resultaat zien en lekker buiten in de natuur sporten? Maak dan snel een afspraak voor een vrijblijvend persoonlijk kennismakingsgesprek en proeftraining.

Neem vrijblijvend contact op!

Trainingen bij Fit Together worden volledig op maat gemaakt. Daarnaast is er een ruim aanbod aan groepstrainingen. Heb je een vraag of opmerking? Stuur vrijblijvend een mailtje op info@fittogetherpt.nl of ga naar contact.

Ga naar contact