fbpx Menu

Testimonials

13km Strong Viking, een half jaar geleden had ik nooit gedacht dat ik zover zou komen.

Ik had per slot van rekening al zeker 10 jaar niet meer gesport en was veel te zwaar. Maar na zes maanden lang drie keer per week hard gewerkt te hebben onder goed gezel(lig)schap en Remko’s bezielende leiding was ik kapot, maar bij de finish! (en in die periode ook 15kg afgevallen).

Een super event gehad, en al weer aan het trainen voor de volgende run, langzaam naar de 19km toewerken, en nog een paar kilo er af.

Lekker met mijn bootcamp maatjes, samen ieder zijn eigen grens opzoeken. Kom je ook?

Marcel Kleine


Remko weet je gewoon over te halen om mee te doen. Vorig jaar deed ik de 6km, dit jaar de 12km en zelfs de 18km!!
 
Mud Masters

Vorig jaar voor het eerst meegedaan. Ik twijfelde heel erg, omdat ik er echt niet van hou om vies te worden, maar Remko weet je gewoon over te halen om mee te doen😁.
 
Ik ben blij dat hij dat heeft gedaan, want ik deed 6km en baalde dat het zo snel afgelopen was. Dit jaar deed ik weer met vol enthousiasme mee, maar dan met 12km. 
Het was erg koud, maar dat mocht de pret niet drukken. Het is fijn dat je lekker op je eigen tempo kan lopen en ja het is waar een uurtje bootcamp is zwaarder dan 6 of 12 km mee doen met Mud masters😂
 
Dit jaar doe ik nog een keer mee, maar dan met 18km Mud masters in Biddinghuizen en het zou geweldig zijn als er ieder jaar steeds meer mensen mee gaan😁, want het is echt onwijs leuk! 
 
Barbera Leeuwenburg

Zonder voorbereiding, training en bevestiging van Remko vooraf was ik hier nooit aan begonnen! Mijn volgende doel wordt: op naar de volgende obstacle run!

Ik train nu een jaar bij Remko en probeer ca. 2-3 x per week te sporten met als doel fitter, strakker en sterker te worden. Evenementen zoals Mud Masters stonden op dat moment nog heel ver van mijn bed (hier zou ik nooit aan meedoen!).

In januari 2019 merkte ik dat het trainen best goed ging en kreeg ik zin mezelf wat meer uit te dagen. Na meerdere overtuigingen van Remko dat ik Mud Masters echt zou aankunnen heb ik mezelf opgegeven, superspannend vond ik dit. Ik merkte dat hierdoor mijn motivatie om te gaan sporten groter werd en ik sloeg weinig trainingen over.

Met 2x SGT en 1x per week bootcamp werd ik iedere keer uitgedaagd en bevestigd(!) dat ik dit evenement aan zou kunnen. Ik was deze dag superzenuwachtig, het was superkoud, maar wat een superervaring!!

Wat de meeste indruk op mij maakte was het enorme groepsgevoel, iedereen motiveerde elkaar, en hielp elkaar de obstacles over, heel erg leuk om mee te maken! Zonder voorbereiding, training en bevestiging van Remko vooraf was ik hier nooit aan begonnen! Mijn volgende doel wordt: op naar de volgende obstacle run!

Mariêlle Luijnenburg


Er gaat eigenlijk geen uurtje met Fit Together voorbij dat we ondanks hard werken toch ook lol hebben. Ontspanning door inspanning!
 
Mud Masters, een belevenis!
Remko raakt er niet over uitgepraat en laat geen gelegenheid onbenut om erop aan te dringen dat “je het toch echt een keertje moet doen want het is zo leuk”… “als je 3 maanden traint is 6 km Mud Masters een eitje”…

En dus kwam daar de mededeling dat er voor deelname aan Mud Masters 2019 voor de 2e keer een FitTogether team zou worden gevormd
en dat er heel hard gewerkt ging worden om voor Kika met een zo groot mogelijk team een zo groot mogelijk sponsorbedrag bijeen te sporten.
Na een dikke 2700 euro in 2018 moest dit toch beter (lees: meer) kunnen worden? Hoe kun je dan NIET meedoen? Dus ondanks mijn  voornemens (2018 zou een eenmalige deelname worden) toch weer ingeschreven voor opnieuw de 12 km.

Voorbereiding?
Vooral regelmatig trainen. En dat is geen straf, want er gaat eigenlijk geen uurtje met Fit Together voorbij dat we ondanks hard werken toch ook lol hebben. Ontspanning door inspanning, het klopt steeds weer. En zeker ook fijn om te merken dat je geleidelijk aan fitter en sterker wordt en dat je (echt waar) zelfs zin krijgt in de uitdaging die Mud Masters toch
wel is.

Het evenement zelf?
Een drietal teams, 1x 18 km, 1x 12 km en 1x 6 km. Remko gaf het goede voorbeeld en deed alle 3 de afstanden, met nog een paar bikkels die
hem toch niet alleen wilden laten :-). En zelfs een FitTogether Mud Masters Marathon-loper.
De organisatie binnen FitTogether was top. Shirtjes en fotografen, alles goed geregeld. Het weer was zoals te doen gebruikelijk niet te regelen en in tegenstelling tot 2018 was het gewoon heel erg koud. En af en toe nat met als “toetje” een ouderwetse hagelbui bij de finish van de 12 km. Maar de adrenaline houdt je gaande!! En na afloop overheerst toch weer
het gevoel van trots. Trots op jezelf, trots op de mede Muddies.

Gerda de Laat

Ik zou mijn twijfels zo weer aan de kant schuiven om nog een keer mee te doen, vooral als het met de enthousiastelingen van Fit Together is!
 
6 weken voordat Mud Masters begon, besloot ik me in te schrijven en mee te doen. Ondanks dat ik hou van een mooie uitdaging, kwam dat voornamelijk door het enthousiasme van Remko.
 
De grote dag naderde met hoge snelheid en hoe bereid je je hier op voor? Mijn conclusie: niet. Natuurlijk kun je veel trainen om fysiek (zo veel mogelijk) in shape te worden/zijn, maar het mentale deel speelt ook een grote rol.
 
Op de dag zelf vroeg ik me alleen maar af “waarom doe ik dit?”
De spanning nam toe naarmate de starttijd dichterbij kwam en op het moment dat we eindelijk konden gaan, was ik zenuwachtiger dan ooit.
 
Gelukkig kon ik, terwijl ik door de modder ploeterde, de vraag “waarom doe ik dit?” snel beantwoorden. Namelijk voor het gevoel dat je, samen met je sportmaatjes, een fantastische prestatie neerzet. Dat je elkaar kunt aanmoedigen, elkaar er doorheen kunt trekken (soms vrij letterlijk) en uiteindelijk met z’n allen over de finish rent.
 
Dat je met het enthousiasme van anderen al een heel eind komt. En vooral dat als je er later aan terugdenkt en tijdens het trainen weer herinneringen ophaalt met je mede muddies, je weer weet waar je zo hard voor traint. Ik zou mijn twijfels zo weer aan de kant schuiven om nog een keer mee te doen, vooral als het met de enthousiastelingen van Fit Together is!
 
Daphne Meijer