Personal Coaching

Jouw doelen, jouw traject, onze samenwerking
Laten we even kennismaken

Personal Training vs. Coaching

Wat is het verschil tussen beide?

Eigenlijk is het heel eenvoudig. Bij Personal TRAINING wordt je geïnstrueerd om fitness oefeningen te doen die gaan bijdragen aan jouw fysieke verandering. De training is vaak volledig uitgeschreven dus ook een andere trainer kan dit aan je geven. Het gaat erom dat jij doet wat er op het lijstje staat en wie er naast je staat maakt vaak niet veel uit. De gesprekken die je met je trainer hebt gaan vaak over koetjes en kalfjes of het weer.

Bij Personal COACHING ga je verder dan alleen trainen.

Je gesprekken met je coach zijn niet oppervlakkig maar gaan de diepte in. Zo word je niet alleen fysiek fit maar ook je mentale gezondheid wordt getraind. Je krijgt handvatten aangereikt voor de juiste mindset en mentale weerbaarheid. Hiermee zal je structureel je leefstijl kunnen veranderen en is terugval in oude patronen tot het minimum beperkt. 

Klinkt het eng? No worries. Uitgelegd in 1 zin: Ik zorg ervoor dat je fysiek en mentaal optimaal en blijvend je resultaten behaalt.

Je bouwt een persoonlijke band op. Een relatie die duurzaam is en waarbij je niet alleen fysiek maar ook mentaal en emotioneel stappen kunt gaan maken.

Tijdens een training werk je altijd met dezelfde coach.

Wat kun je van Personal Coaching verwachten?

Allereerst vindt er een vrijblijvende kennismaking plaats. Tijdens deze afspraak bespreken we je doelen en maak je samen met mij een globaal plan. Daarnaast wil ik je wat beter leren kennen. In het gesprek komen zaken naar voren over o.a. levensstijl, gezondheid, werk en sportverleden.

Deze kennismaking werkt 2 kanten op; jij leert mij een beetje kennen en kunt bepalen of je mij als coach wilt. Voor mij geldt dit ook, mijn tijd die ik heb is beperkt en ik werk alleen met mensen die de keuze maken om 100% voor zichzelf te kiezen. 

In mijn filosofie is de de reis minstens zo belangrijk als het einddoel.

Ben je alleen geïnteresseerd in het behalen van je doel dan zijn we geen match, wil je jezelf ontwikkelen en beter leren kennen? Weten wat je doet en waarom? Een langdurig en duurzaam resultaat behalen? Dan ben je bij mij op het juiste adres. 

Na deze kennismaking kijken we samen welk traject het beste bij jouw doelen past en maken we een afspraak voor de eerste training.

Voor wie is Personal Coaching?

Personal Coaching is voor iedereen geschikt die zijn of haar doel wil behalen en daarbij persoonlijke begeleiding zoekt. Ook mensen die vanuit een blessure herstellen hebben hier zeker baat bij.

Voor optimaal resultaat is het van belang dat je meerdere sportmomenten per week hebt. De pakketten die ik aanbied zijn daar ook op gebaseerd.

Elk traject is persoonlijk en uniek. Neem gerust contact met me voor meer informatie.

Neem vrijblijvend contact op!

Trainingen bij Fit Together worden volledig op maat gemaakt. Heb je een vraag of opmerking? Stuur vrijblijvend een mailtje op info@fittogetherpt.nl of ga naar contact.

LET OP: Ik neem niet iedereen aan en heb beperkte plaatsen. Ik wil net zo graag dat jij resultaat boekt en bij Fit Together past als andersom.

Creatine, hoe werkt het en wat heb je eraan?

Zijn het anabolen? Word je er kaal van? Ik beantwoord de fabels en leg je meer uit over de werking van creatine. Vraag 'em hieronder aan!

Gelukt! Je ontvangt het ebook zometeen in je inbox. Niets gezien? Check eventjes je spam.  Sportieve groet, Remko