Personal Training

Jouw doelen, jouw traject, onze samenwerking!
Laten we even kennismaken

Personal Training, iets voor jou?

Jouw doelen, jouw traject, onze samenwerking!

Personal Training, iets voor jou?

Bij Personal Training zet je samen met mij stappen om je doel te bereiken. Wil je bijvoorbeeld je uithoudingsvermogen verbeteren of afvallen en sneller resultaat zien? Ga dan aan de slag met mij als jouw personal trainer! Niet alleen tijdens trainingen zal ik je bijstaan en begeleiden, maar ook daarbuiten ben ik jouw klankbord, motivator en coach.

Wat kun je van Personal Training verwachten?

Allereerst vindt er een vrijblijvende kennismaking plaats. Tijdens deze afspraak bespreken we je doelen en maak je samen met mij een globaal plan. Daarnaast wil ik je wat beter leren kennen. In het gesprek komen zaken naar voren over zoals levensstijl, gezondheid, werk en sportverleden.

Deze kennismaking werkt 2 kanten op; jij leert mij een beetje kennen en kunt bepalen of je mij als coach wilt. Voor mij geldt dit ook, mijn tijd die ik heb is beperkt en ik werk alleen met mensen die de keuze maken om 100% voor zichzelf te kiezen. 

In mijn filosofie is de reis minstens zo belangrijk als het einddoel.

Ben je alleen geïnteresseerd in het behalen van je doel, dan zijn we geen match, wil je jezelf ontwikkelen en beter leren kennen? Weten wat je doet en waarom? Een langdurig en duurzaam resultaat behalen? Dan ben je bij mij op het juiste adres. 

Na deze kennismaking kijken we samen welk traject het beste bij jouw doelen past en maken we een afspraak voor de eerste training.

Personal coaching
fit together

Trainingslocatie

Sinds januari 2018 beschik ik over een eigen studio aan de Vijfmeiweg in Sassenheim.

Voor wie is Personal Training?

Personal Training is geschikt voor iedereen die zijn of haar doel wil behalen en daarbij persoonlijke begeleiding zoekt. Ook mensen die vanuit een blessure herstellen hebben hier zeker baat bij.

Voor optimaal resultaat is het van belang dat je meerdere sportmomenten per week hebt. De pakketten die ik aanbied zijn daar ook op gebaseerd.

Elk traject is persoonlijk en uniek. Neem gerust contact met me op via whatsapp, per mail of via het contactformulier.

Superenthousiast? Plan dan meteen een call in.