fbpx Menu

Personal Training, werkt aan jouw doel.

Stappenplan

Bij Personal Training zet je samen met de trainer stappen om je doel te bereiken. Dit stappenplan stel je samen op. Wil je bijvoorbeeld je uithoudingsvermogen verbeteren of afvallen en sneller resultaat zien? Ga dan aan de slag met een personal trainer!  Niet alleen tijdens trainingen zal hij je bijstaan en begeleiden maar ook daarbuiten is hij een klankbord, motivator en coach.

Wat kun je van Personal Training verwachten?

Als je voor het eerst een afspraak maakt met een Personal Trainer vindt er eerst een kennismaking plaats. Tijdens deze afspraak bespreek je je doelen en maak je met je personal trainer een globaal plan. Tevens zal hij je beter willen leren kennen aan de hand van een vragenformulier. Hierin komen zaken naar voren over o.a. levensstijl, gezondheid, werk en sportverleden.
Na deze kennismaking volgt een korte proefles waarin een paar kleine testjes volgen zodat de beginsituatie beter ingeschat kan worden. De trainer gebruikt dit om een passend plan te maken die volledig op jou is afgestemd.

Personal Training bij Fit Together is altijd op maat
Personal Training

Voor wie is Personal Training?

Personal Training is voor iedereen geschikt die zijn of haar doel wil behalen en daarbij persoonlijke begeleiding zoekt. Ook mensen die vanuit een blessure herstellen hebben zeker baat bij Personal Training.
Voor optimaal resultaat en een goede motivatie is het verstandig om twee of drie keer per week een sessie met je Personal Trainer af te spreken. Er zijn echter ook mensen die de voorkeur geven om één keer per week een afspraak in te plannen. Hoe vaker je met een personal trainer afspreekt hoe sneller je uiteindelijk resultaat zult zien.

Neem vrijblijvend contact op!

Trainingen bij Fit Together worden volledig op maat gemaakt. Daarnaast is er een ruim aanbod aan groepstrainingen. Heb je een vraag of opmerking? Stuur vrijblijvend een mailtje op info@fittogetherpt.nl of ga naar contact.

Ga naar contact