fbpx Menu

The Day After

Ze knorde gisteravond genoeglijk bij het zien van de knaloranje wrap van de Tony Chocolonely karamel/zeetzout in de la; mijn maag. Alsof ze net daarvoor nog niks had gehad. Broodjes met knoflookdip, een pittige kippendijsalade, een glas wijn en een cheesecake als toetje tijdens een etentje bij Nederzandt.

Dus toen ik rond 21:00 met Netflix in bed lag, en vurig aan het meesnotteren was met Pixar’s “Coco”, is de Tony verdeeld tussen mijn vriend en mijzelf, éénderde om tweederde. (“Coco” haalt het trouwens niet bij “Up”.)

En waar ik vandaag voorheen dacht “what the heck, ik trek nog maar een pak koekjes open” wordt mijn koffie deze ochtend heel veilig vergezeld door een appel. Op The Day After Having Lots of Yummy Food on the Weekend voel ik me prima.

Ik voel me sterk

Sinds bootcamp en af en toe een small group-training deel zijn geworden van de week, is mijn “ik-was-zo-goed-bezig-gevoel” niet verpest. Ik voel me niet schuldig. Ik heb geen moeite met de weegschaal. Sterker nog, ik voel me sterk, en tevreden, en ik heb gisteren (oja, en eergisteren) gewoon een uitschietertje gehad. Zonder moeite pak ik vandaag de gezonde draad weer op.

Bovendien staat ook de wasmachine aan, en er gaat weinig boven een schoon bed. Tony vind ik heerlijk, maar níet aan mijn pyjamabroek. En ook niet tussen de lakens.