Persoonlijke Voedingsbegeleiding

Lekker, simpel, geen calorieën tellen.
Plan een call voor jouw gratis proefweek

Persoonlijke Voedingsbegeleiding, iets voor jou?

Word je bewust van je voeding. Leer de juiste keuzes maken.

Als jij zoekt naar duidelijkheid in voeding, Makkelijk, lekkere en eenvoudig te bereiden maaltijden die ook nog eens superlekker zijn, dan is dit perfect voor jou!

Wil je graag kiezen uit een van de talloze heerlijke recepten? Of stel je liever zelf een maaltijd samen met ingredienten die je nú in de koelkast hebt liggen?? Met jouw gepersonaliseerde app kan dit allemaal, volledig voor jou op maat gemaakt.

Sneller je doelen behalen?

Sport je? Dan is het zeker aan te raden om te starten met voedingsbegeleiding. Het geeft je inzichten. Het voorziet je lichaam van de juiste voedingstoffen om je trainingen uit te kunnen voeren. Om sterker, fitter en slanker te worden.

Mijn missie

Voor mij is het belangrijk dat mensen energie hebben en meer tijd en aandacht aan hun vrienden, familie en relaties besteden. Doormiddel van de juiste trainingen en begeleiding kun jij meer uit het leven halen. Het tellen van calorieën of punten heeft nog niemand gelukkig gemaakt. Geloof me, ik heb meer dan genoeg ervaring op het gebied van haat/liefde met voeding. In shape komen. Grote sportieve prestaties behalen.

Lukt het je (nog) niet alleen?
Laat mij je helpen. Leuk zo’n app en zelf alles bijhouden. Niet meer na hoeven denken over wat je moet eten. Maar persoonlijke voedingscoaching geeft je net die extra motivatie, inzichten en informatie om langdurig je leefstijl te kunnen veranderen.

Meer weten? Neem even contact op. Dan plannen we een vrijblijvende kennismaking.