fbpx Menu

Wat is Personal Training

Resultaatgerichte begeleiding

Voor een langere periode werkt u met een Personal Trainer aan een gezonde(re) manier van leven. Sport, voeding en gewoontes die invloed hebben op uw fitheid komen aan bod tijdens Personal Training. Blessures en/of beperkingen zijn factoren waar een Personal Trainer rekening mee kan houden.

Afspraak staat!

Aangezien u afspraken maakt met uw trainer zal de motivatie om de afspraak na te komen groter zijn dan wanneer u zonder begeleiding uw doel wilt bereiken. Of het nu gaat om een tussentijdse evaluatie of een geplande trainingsafspraak, weer of geen weer, de afspraak staat en gaat door.

Doelen van Personal Training

Samen met uw Personal Trainer stelt u een doel op en een plan van aanpak. De Personal Trainer motiveert, stimuleert en begeleidt u in het halen van deze doelen. Zowel tijdens de trainingen als daarbuiten, uw Personal Trainer is tevens uw coach. Tussentijdse evaluaties zorgen ervoor dat u op schema blijft en resultaten ziet.
Personal Training is voor een breed publiek. Gezonder leven, vitaler worden, fitter zijn, meer energie, gespierder worden, afvallen of een betere balans in uw leven. Personal Training kan u hierbij helpen.

Specifieke doelen aanpakken met behulp van personal training

Trainen voor een hardloopwedstrijd of obstacle run, specifiek trainen om beter te worden in uw favoriete sport, trainen op kracht, lenigheid, uithoudingsvermogen, coördinatie en/of snelheid. Elke sport bevat wel 2 of meer van deze specifieke kenmerken. Een Personal Trainer heeft de kennis om een passend en persoonlijk plan hierbij te maken.

Hoe bepaalt u uw doelen?

Samen met uw coach stelt u een SMART-doel vast; Specifiek, Meetbaar, Acceptabel, Realistisch en Tijdgebonden. Hiermee stelt uw coach een plan op waarna dit aan u voorgelegd wordt en besproken. Uw Personal Trainer beoordeeld op professionele wijze of uw doel haalbaar is. Indien gewenst kan uw Personal Trainer een persoonlijk voedingsadvies geven.

Hoe bereikt u uw doelen?

Als de doelstelling en het plan vastligt gaan we aan de slag met de juiste trainingsvormen die bij u en uw doelen passen. De persoonlijke begeleiding en de creativiteit van uw coach zorgen voor een gevarieerd trainingsprogramma. Elke training zal hierdoor uitdagend zijn en uw lichaam zal elke keer geprikkeld worden zodat er geen gewenning zal ontstaan en er elke keer vooruitgang geboekt zal worden.
Voor u het weet bent u fitter, energieker, krachtiger, gezonder, slanker…..een stap dichter bij uw doel.

Neem vrijblijvend contact op!

Trainingen bij Fit Together worden volledig op maat gemaakt. Daarnaast is er een ruim aanbod aan groepstrainingen. Voor tarieven en trainingsmogelijkheden stuur vrijblijvend een mailtje op info@fittogetherpt.nl of ga naar contact.

Ga naar contact